Un director convenabil de locuri și servicii

Dezvoltați-vă afacerea cu Nicelocal
20 de milioane de oameni care sunt pregătiți să cheltuie bani merg pe Nicelocal în fiecare lună ca să aleagă cele mai bune firme. Asigurați-vă că vă aleg pe dvs.
Aflați mai multe
Toate firmele cu evaluări și recenzii
din Arad
Recent reviews
GAVRIL I.
20 martie 2023
Avantaje Un baiat de nota 10,recomand cu drag un asemenea meserias !
5
38 recenzii
Estera
23 februarie 2023
Avantaje Recomand. Mi-a plăcut atitudinea vânzătorui, care m-a abordat inteligent, cu bun-simț. Când i-am spus că nu am de gând să cumpăr un parfum i-am spus că parfumul meu preferat nu se mai fabrică de câițiva ani. Eu dorind să îl refuz politicos. M-a întrebat denumirea parfumului și spre surprinderea mea a găsit în câteva secunde un parfum cu note foarte apropiate de cel menționat de mine. Am apreciat profesionalismul și am cumpărat un parfum. Voi deveni o clientă constantă.
4.3
1 recenzie
servive
3 februarie 2023
Super bun , a rezolvat ce altii nu au stiut
5
4 recenzii
Forgacs L.
27 ianuarie 2023
Cel mai buni mecanici din Arad (autoturisme și autoutilitare) Vă recomand cu mare drag ! O echipă de mecanici tineri și seriosi cu multă pricepere la orice fel de autoturisme și autoutilitare!! Felicitări !!!👍👍👍👍
4.6
1 recenzie
Maria
19 ianuarie 2023
O cafea buna. De fiecare data cand ajung in Arad prima oprire e la Blvck Coffee.
4.1
47 recenzii
Endered
17 ianuarie 2023
Mmm probabil ca un personal care sa devină nu atât de frustrat din cauza clienților care printre altele vor ceva ,de a mânca bun si gustos ar păstra decenta celor care vin si cumpără ,ceva stricat si care pute denota un fel de ați face treaba adică si transpirație acea e totutsi împuțită dar nu are legătura cu Băile Felix. Totusi o schimbare in a ști ce înseamnă personal probabil e cam dificil de pregătit o pauză dar cât mai de scurta durată. Are cine sa beneficieze de interimat.
Sunteți proprietar de firmă?
Actualizați detaliile firmei dvs., inclusiv orele de funcționare, opțiunile de plată și multe altele