Un director convenabil de locuri și servicii

Dezvoltați-vă afacerea cu Nicelocal
20 de milioane de oameni care sunt pregătiți să cheltuie bani merg pe Nicelocal în fiecare lună ca să aleagă cele mai bune firme. Asigurați-vă că vă aleg pe dvs.
Aflați mai multe
Toate firmele cu evaluări și recenzii
din Cluj
Recent reviews
4.2
64 recenzii
Nistor I.
7 septembrie 2023
Avantaje Servicii foarte bune! Personal foarte amabil,medic dedicat acestei meseri pe care o practica cu drag și grija fata de pacienți! Comentariu Recomand cu mare încredere,totul a fost excepțional,servicii foarte bune și un raport calitate/preț foarte bun.
4.6
3 recenzii
Eduard M.
7 august 2023
O pensiune de vis cu multiple posibilități !!! Situată intr-o zona liniștita departe de trafic/poluare! Recomand cu încredere Cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută si veți reveni așa cum am făcut-o și noi!!! Nu pot să spun decât FELICITĂRI proprietarilor!
4.9
25 recenzii
Alexandra B.
2 august 2023
Avantaje Gust desavarsit
4.5
41 recenzii
Denisa
7 iunie 2023
Avantaje Restaurantul este situat chiar pe strada principala. Totul aranjat cu bun gust iar atmosfera este minunata. Personal de nota 10. Cu siguranța o sa revenim.
4.3
51 recenzii
Albi
30 mai 2023
Comentariu Personalul are interzis sa vorbească îți arată un afiș de dictatura unde nu poți vorbi decît cu șefu . Am întrebat pe acest Abdul detalii dar a reacționat foarte urît ma înjurat ma amenințat ca la ușa cortului se crede zeu deci așteaptă plecăciuni , psihologic vorbind . Am chemat politia unde de fata cu ei a continuat .Nu recomand ! Data serviciilor prestate 25 mai 2023 Descrierea specialistului Abdul
3.5
4 recenzii
Emy
14 mai 2023
Mâncarea destul de buna,dar am nimerit o" ospătărița"care nici măcar nu nea salutat, ce sa mai zicem de pofta bună 😏😏😏,nea întrebat cu ce sa ne servească ,noi am zis ca dorim un meniu ea nea răspuns foarte flegmatic ca ea ne spune meniul, a spus ca durează cam 10 min sa ne aducă comanda pt 5 oameni, am zis ok....lea adus dupa circa 25 min pe rand tot cu 10 _15min distanta între ele,nu a adus tacâmuri pt toți, copii au fost lăsați ultimii,am cerut tacâmuri pt fiica mea mi lea adus la 5 min dupa
Arată mai mult
5
5 recenzii
kemendy A.
18 aprilie 2023
Avantaje Recomand gradinita Prichiland! Copii sunt bine ingrijiti au parte educație ,sunt atenti la necesitatile fiecarui copil si educatoarele sunt minunate.
Sunteți proprietar de firmă?
Actualizați detaliile firmei dvs., inclusiv orele de funcționare, opțiunile de plată și multe altele