Un director convenabil de locuri și servicii

Dezvoltați-vă afacerea cu Nicelocal
20 de milioane de oameni care sunt pregătiți să cheltuie bani merg pe Nicelocal în fiecare lună ca să aleagă cele mai bune firme. Asigurați-vă că vă aleg pe dvs.
Aflați mai multe
Toate firmele cu evaluări și recenzii
din Craiova
Recent reviews
3.9
1 recenzie
M D.
18 septembrie 2023
Recomand RAI Imobiliare pentru profesionalism și eficienta.
Cristian
7 septembrie 2023
Comentariu Sprâncene perfecte! Recomand cu mare drag!
4.5
3 recenzii
Nicoleta
2 august 2023
Seriozitate și profesionalism! Recomand cu drag "ALIN FUNERARE".
5
4 recenzii
GABRIELA
28 iulie 2023
Deosebita fire, extrem de sincera si luminoasa, talent nativ extraordinar, delicatete, finete si siguranta in executie,intr-un cuvant - un adevarat artist.
Marian S.
19 iulie 2023
Cea mai buna școala auto! Categoria B ❤️
4
11 recenzii
Claudia
7 iunie 2023
Avantaje Localul este nou, frumos amenajat, totul strălucește de curățenie, la standarde europene, atmosfera luxoasă, dar caldă și primitoare, unde ne-am simțit extraordinar, în cadrul unui eveniment privat. Mâncarea este proaspătă, cu gust, la prețul corect; personalul atent, serviabil,bine sincronizat și receptiv. Ne-am simțit extraordinar, ne dorim sa revenim și pentru alte evenimente pentru ca ne-a impresionat căldura umană și responsabilitatea administratorilor! Comentariu Cel mai mult
Arată mai mult
Negoe D.
23 mai 2023
Avantaje In vremurile cand in Romania sistemul de sanatate este asa cum majoritatea il stim (personal medical, dotare, conditii de igiena...), am fost placut surprins sa intalnesc un om minunat si un medic de exceptie - Dioina Vlaescu. De la prima consultatie mi s- a facut radiografie, stabilind diagnosticul - sinuzita, medicul explicandu - mi cu multa rabdare in ce consta tratamentul; apoi a fost facuta punctia sinusala si s- a prescris reteta. A doua zi au urmat celelalte investigatii (exudat
Arată mai mult
4.6
27 recenzii
Camelia M.
11 mai 2023
Avantaje Mulțumesc Doamnei Doctor Cornelia Pascu, medicul meu de suflet și întregii echipe Gynmed.Multumesc Domnului Doctor Anestezist care a stat lângă mine pe tot parcursul operatiei ca un părinte dându.mi toată siguranța și încrederea de care aveam nevoie. Mulțumesc pentru o naștere ușoară și fără dureri! Mulțumesc pentru sprijinul și incurajarea de a alapta din primele momente, pentru baita de prezentare, pentru tot ce m.ați invatat, pentru faptul ca atunci când am ajuns acasă nu aveam intrebari!
Arată mai mult
Sunteți proprietar de firmă?
Actualizați detaliile firmei dvs., inclusiv orele de funcționare, opțiunile de plată și multe altele