Un director convenabil de locuri și servicii

Dezvoltați-vă afacerea cu Nicelocal
20 de milioane de oameni care sunt pregătiți să cheltuie bani merg pe Nicelocal în fiecare lună ca să aleagă cele mai bune firme. Asigurați-vă că vă aleg pe dvs.
Aflați mai multe
Toate firmele cu evaluări și recenzii
din Craiova
Recent reviews
4.1
11 recenzii
Claudia
7 iunie 2023
Avantaje Localul este nou, frumos amenajat, totul strălucește de curățenie, la standarde europene, atmosfera luxoasă, dar caldă și primitoare, unde ne-am simțit extraordinar, în cadrul unui eveniment privat. Mâncarea este proaspătă, cu gust, la prețul corect; personalul atent, serviabil,bine sincronizat și receptiv. Ne-am simțit extraordinar, ne dorim sa revenim și pentru alte evenimente pentru ca ne-a impresionat căldura umană și responsabilitatea administratorilor! Comentariu Cel mai mult
Arată mai mult
Negoe D.
23 mai 2023
Avantaje In vremurile cand in Romania sistemul de sanatate este asa cum majoritatea il stim (personal medical, dotare, conditii de igiena...), am fost placut surprins sa intalnesc un om minunat si un medic de exceptie - Dioina Vlaescu. De la prima consultatie mi s- a facut radiografie, stabilind diagnosticul - sinuzita, medicul explicandu - mi cu multa rabdare in ce consta tratamentul; apoi a fost facuta punctia sinusala si s- a prescris reteta. A doua zi au urmat celelalte investigatii (exudat
Arată mai mult
4.6
27 recenzii
Camelia M.
11 mai 2023
Avantaje Mulțumesc Doamnei Doctor Cornelia Pascu, medicul meu de suflet și întregii echipe Gynmed.Multumesc Domnului Doctor Anestezist care a stat lângă mine pe tot parcursul operatiei ca un părinte dându.mi toată siguranța și încrederea de care aveam nevoie. Mulțumesc pentru o naștere ușoară și fără dureri! Mulțumesc pentru sprijinul și incurajarea de a alapta din primele momente, pentru baita de prezentare, pentru tot ce m.ați invatat, pentru faptul ca atunci când am ajuns acasă nu aveam intrebari!
Arată mai mult
Vlad
28 februarie 2023
Avantaje Oameni seriosi si foarte atenti la nevoile clientului
4.8
9 recenzii
Radu
9 februarie 2023
Avantaje Seriozitate/rapiditate/calitate-preț RECOMAND!!!!!
4
1 recenzie
Bogdan D.
5 ianuarie 2023
Super rapid
4.5
1 recenzie
Marius
23 decembrie 2022
Am avut petrecerea fetitei de 3 anișori în acest loc de joaca minunat iar toți cei care au fost invitați s-au distrat de minune alături de minunatii animatori. Plusul cel mai mare este igiena , faptul ca adulții au protectie pentru incaltaminte iar în locul de joaca se intra doar in sosete . Ma bucur ca se tine cont și de protectia celor mici și ma bucur ca sunt foarte stricți pe asa ceva . Ne-ati câștigat pentru toate evenimentele din viata celei mici.
Sunteți proprietar de firmă?
Actualizați detaliile firmei dvs., inclusiv orele de funcționare, opțiunile de plată și multe altele