Un director convenabil de locuri și servicii

Dezvoltați-vă afacerea cu Nicelocal
20 de milioane de oameni care sunt pregătiți să cheltuie bani merg pe Nicelocal în fiecare lună ca să aleagă cele mai bune firme. Asigurați-vă că vă aleg pe dvs.
Aflați mai multe
Toate firmele cu evaluări și recenzii
din Pitești
Recent reviews
5
1 recenzie
Matei A.
11 septembrie 2023
Profesionalism și foarte multa grija pentru pacienți, asa pot descrie experienta de a merge la aceasta clinica.
5
7 recenzii
Stanciu N.
1 septembrie 2023
Avantaje Profesionalism, Dotare cu aparatura digitala completa (Radiografie, CT, Scannere...) si de ultima generatie, Empatie, Amabilitate, Stabilire pret de la prima sedinta si mentinerea acestuia, Respectare stricta programare, Curatenie Dezavantaje Absența unei parcări... 😃😄 Comentariu De când am intrat in această stomatologie, am simțit că bine-cunoscuta ''teamă de dentist’’ m-a părăsit instant, după prima discuție avută cu d-l dr stomatolog Paul Olteanu. Am simțit profesionalismul dânsului
Arată mai mult
4.4
21 recenzii
Horia N.
14 august 2023
Comentariu Băiețelul meu adoră jucării educative precum tablouri cu diamante și de fiecare dată i le cumpăr doar de la Editura Diana. Am încredere totală în acest magazin online și îl recomand mereu tuturor!
5
7 recenzii
DINET T.
2 august 2023
Avantaje SERIOZITATE SI EMPATIE Dezavantaje NU Comentariu Cu adevarat o firma la standarde inalte.Multumiri pentru ajutor.Cu stima.
4.2
1 recenzie
Segarceanu V.
29 iunie 2023
Recomand cu mare drag și încredere!
4.7
9 recenzii
Alentina
26 iunie 2023
Avantaje Tortul pe care l-am comandat a fost un deliciu total, răcoros, fără creme sofisticate, care sa te trimită în zona de chimicale, crema de zmeura, excelenta. A fost pentru prima data când invitații au mâncat tot de pe farfurie! În mod sigur, doar de aici voi cumpăra următoarele torturi aniversare și nu numai, mai ales ca ingredientele cât mai aproape de natural sunt cele care pica mănușă! Va mulțumesc!
Viorel B.
20 martie 2023
Avantaje Meseriasi foarte buni si amabili .Mi au reparat si vopsit 4 jante de Al . Apreciez si faptul ca este deschis duminica . Recomand cu incredere !
Sunteți proprietar de firmă?
Actualizați detaliile firmei dvs., inclusiv orele de funcționare, opțiunile de plată și multe altele