Un director convenabil de locuri și servicii

Dezvoltați-vă afacerea cu Nicelocal
20 de milioane de oameni care sunt pregătiți să cheltuie bani merg pe Nicelocal în fiecare lună ca să aleagă cele mai bune firme. Asigurați-vă că vă aleg pe dvs.
Aflați mai multe
Toate firmele cu evaluări și recenzii
din Timiș
Recent reviews
4.7
2 recenzii
Cserni E.
13 mai 2023
Sunt foarte bucuroasa ca am ales aceasta locație deosebita sa i fie casă mamei mele( Lungu Silvia ). Multumesc intregului personal pentru rabdarea, atentia, caldura si competenta de care dau dovada! Si nu in ultimul rand, mulțumesc d lui doctor Tarik pentru felul cum a pus o pe picioare pe mama mea! CASA NUR se poate numi ,, acasa,, si o RECOMAND din tot sufletul.
2.6
4 recenzii
Aurelian
14 aprilie 2023
Un samsar ordinar
Doriana B.
24 februarie 2023
Avantaje O echipa minunata! Mi-am pus toată încrederea în ei iar rezultatele deja se vad, iar asta îmi aduce multă satisfacție pentru ca i-am ales!
4.3
67 recenzii
Adriana
8 februarie 2023
Avantaje Personal amabil Crista de la casele de marcat a fost tare drăguță . Am sa mai revin cu plăcere.
3.4
1 recenzie
Ioana
23 ianuarie 2023
Eram foarte mulțumită de farmaciile catena înainte de a se deschide cea din Făget. La Făget aproape niciodată nu am găsit ceea ce îmi trebuia, aprovizionarea este foarte proasta, personalul nu este deloc amabil, mereu se vorbește pe un ton foarte superior, iar pregătirea farmacistelor este sub orice critica.
4.4
10 recenzii
Stancu C.
3 ianuarie 2023
Personal foarte bine calificat , medic foarte bun!!
3.5
1 recenzie
Lincu C.
30 decembrie 2022
Îmi pare foarte rău să spun dar apartamentul.din Strand este foarte murdar praf peste tot, tacâmurile din bucătărie,pahare,farfurii,podea lipesc toate.Vi se pare normal ca și client sa vin să fac curățenie pentru bani ce ii plătesc.Nu m-am așteptat la așa mizerie sa fie in apartament.Pacat pentru că o să vă pierdeți clienți.M-am apucat sa fac curățenie și sa șterg praful,mi se lipea picioarele de podea am spălat toată casa pe jos in dulapuri peste tot plin de mizerie,eu va întreb dacă așa mizerie
Arată mai mult
4.9
20 recenzii
Codleanu
28 decembrie 2022
Avantaje Mulțumesc pentru amabilitatea angajaților! Doamna Laura și cei doi colegii au fost persoanele care te fac prin zâmbet, amabilitate și limbaj,sa îți dorești să mergi la aceasta stație! Și curățenia exemplară!
4.1
16 recenzii
Marius-mg
8 decembrie 2022
Vanzatoarele se ocupa cu barfa, rasete sau butonarea telefonlui. Trebuie sa repeti comanda de 3 ori ca sa o auda. Nu poarta manusi cand servesc clientii. Pun mainile direct pe produse apoi ti le baga in punga
Sunteți proprietar de firmă?
Actualizați detaliile firmei dvs., inclusiv orele de funcționare, opțiunile de plată și multe altele