Un director convenabil de locuri și servicii

Dezvoltați-vă afacerea cu Nicelocal
20 de milioane de oameni care sunt pregătiți să cheltuie bani merg pe Nicelocal în fiecare lună ca să aleagă cele mai bune firme. Asigurați-vă că vă aleg pe dvs.
Aflați mai multe
Toate firmele cu evaluări și recenzii
din Timișoara
Recent reviews
Avram O.
26 mai 2023
Avantaje Am fost plăcut impresionată de modul în care se prezintă și funcționează Secția de Chirurgie generală a Spitalului Militar din Timișoara. Dispune de dotările tehnice necesare și de un personal pasionat, bine instruit, care manifestă multă bunăvoință și responsabilitate. Doamna Dr. Monica Mihaela Dumencu este apreciată, ca specialist de excepție nu numai de către mine, ci și de numeroase alte persoane, care au fost internate înaintea mea, de la care m-am informat înainte de a mă decide să
Arată mai mult
4.9
16 recenzii
Gheorghe A.
14 mai 2023
Avantaje Servicii de inalta calitate!! Personalul foarte amabil si profesionist! Felicitari! Tineti-o tot asa!! Dezavantaje Ar fi bine daca am putea beneficia de serviciile dvs pe toata perioada anului. Dar fiind vorba despre metoda traditionala de afumare, ne multumim sa ne revedem in toamna!
3.6
3 recenzii
Doina T.
7 mai 2023
Sunteti o gasca de neprofesionisti la ortopedie, in frunte cu ABU-AWWARD ADNAN. M-ati purtat pe drumuri aiurea, m-ati trimis sa fac RMN, apoi sa fac niste analize, pe care am dat o caruta de bani, iar cand am venit cu rezultatele nici macar nu v-ati uitat la ele si mi-ati comunicat ca o sa trebuiasca sa ma opereze un alt medic dintr-un spital de stat, medic de care n-am auzit . Ma trimeteati la operatie de chist Baker, cand eu aveam fractura de menisc.Nu sunt din Timisoara, sunt din Caras-Severin
Arată mai mult
3
1 recenzie
Irina
5 mai 2023
Foarte neserioasa. Ne-a facut programare la ora 15:00 si a aparut la cabinet la 16:32. Nu e prima oara cand intarzie. De regula a venit cu 30 de minute mai tarziu decat ne programase.
4.8
30 recenzii
Clara
14 aprilie 2023
Avantaje Personalul a fost amabil, iar prețurile au fost bune. O clinica de nota 10!
4.7
37 recenzii
Saceanu C.
30 martie 2023
Avantaje Doamna doctor Kiss Neomi este exact așa cum un medic veterinar ar trebui să fie. Profesionalism și dragostea față de animale pe primul loc. Felicitări doamnei doctor!
Georgiana
29 martie 2023
Am fost plăcut impresionată de dedicarea și promptitudinea dumneavostra de felul cum v-ati ocupat de mine si de planul meu nutrițional. Mi -ați înțeles nevoile si mi-ați răspuns la toate întrebările . Mulțumesc pentru susținere! Recomand!
3.8
13 recenzii
Gârz T.
17 martie 2023
Avantaje Mulțumită .. servicii de calitate
4.7
29 recenzii
Irina
14 martie 2023
Avantaje Profesionalism, energie pozitivă și oameni minunați! Recomand cu încredere!
4.7
61 recenzii
Velea A.
3 martie 2023
Avantaje Personal plăcut și foarte amabil. Comentariu Super calitate.
4.3
56 recenzii
Negru A.
23 februarie 2023
Avantaje Din punctul meu de vedere, cea mai buna agențiie din Timișoara!
4.3
23 recenzii
Chitan A.
23 februarie 2023
Avantaje Mâncare foarte bună și personal foarte primitor și iubitor.
Cici
15 februarie 2023
Medici buni, in special dl. Dr. Jupaneant, personal amabil, foarte corect, locatie curata, moderna, ambient placit. Si mai ales tratamente de mare efect Recomand cu caldura! Tot respectul
4.2
42 recenzii
Sorin
14 februarie 2023
Avantaje Cea mai buna mancare!!! Comentariu O companie frumoasa!!
Gheorghe
10 februarie 2023
Avantaje Mâncare gustoasă si foarte delicioasă. Personalul va servește întotdeauna cu zâmbetul pe buze si este foarte amabil. Local cu atmosfera plăcută si relaxantă. Apreciez ca întotdeauna când am comandat in local am fost servit si cu un pahar de ceai cald, din partea casei. Comentariu Daca doriți sa experimentați mâncare gustoasa, autentic turceasca si sa ieșiți din "cotidianul" fast-food-urilor din Timișoara, recomand cu încredere La Halit.
4.9
90 recenzii
Teslovan B.
9 ianuarie 2023
O echipa super profesionista,personalul foarte drăguț curatenie totul foarte bine pus la punc. Va recomand cu mare drag !
Sunteți proprietar de firmă?
Actualizați detaliile firmei dvs., inclusiv orele de funcționare, opțiunile de plată și multe altele